Вивчення деяких розділів вищої математики на алгоритмічній основі - Бутенко, Н. С.; Столяров, А. О. (My University, 2024)
Вивчення деяких розділів вищої математики на алгоритмічній основі
Keywords: самостійне навчання; студент