Загальна неоднорідна гранична задача теплопровідності для прямокутника - Пшонкіна, А. С.; Стогній, Н. П. (My University, 2023)
В роботі відновлений чіткий алгоритм розв’язування, який схований за записом умови і отриманим результатом, для неоднорідної задачі теплопровідності для прямокутника. Це дасть змогу узагальнити та систематизувати знання студентів із даної теми, спонукати їх виходити за рамки курсу «Диференціальні рівняння у частинних похідних», вести свою навчально-дослідницьку, наукову роботу.
Keywords: неоднорідна задача; теплопровідність; диференціальне рівняння