Дослідження методів кластеризації даних про використання розумних паркінгів з метою прогнозування їх завантаження - Хомишин, Д. О. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – методи кластеризації та візуалізації з навчанням без вчителя з метою виявлення залежностей і подальшого прогнозування на прикладі розумних паркінгів. Метою роботи є реалізація системи для дослідження використання паркінгів, що надасть можливість оптимізації роботи. Методи розробки базуються на технологіях .Net Framework, мови програмування С# та JavaScript, MVС, середовище Visual Studio 2019 та Visual Studio Сode. У результаті роботи здійснено програмну реалізацію програмного продукту, що автоматизує роботу паркінгу.
Keywords: паркінг; continuous integration; постановка задачі; javascript; .Net Framework; restapi