Дослідження методів опису динаміки гуманоїдного робота - Самойленко, Г. Ю. (My University, 2024)
Проведено аналіз методів опису динаміки гуманоїдного робота. Розглянуто метод Ньютона-Ейлера, метод Лагранжа і рівняння Гамільтона,метод Д’Аламбера, метод кінцевих елементів та рівняння Денаавіта Хартенберга та їх особливості
Keywords: M&MS 2024; динаміка гуманоїдного робота; метод Ньютона-Ейлера