Система розпізнавання номерів контейнерів за допомогою веб-камери, встановленої на мобільному колісному роботі - Сергєєв, Д. А. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка системи, яка може автоматично розпізнавати номери контейнерів за допомогою веб-камери, що встановлена на мобільному колісному роботі. У ході виконання кваліфікаційної роботи було зібрано та опрацьовано набір даних для розробки системи розпізнавання номерів контейнерів, розроблені нейромережі, які забезпечують, знаходження номеру та його розпізнавання. Було перевірено ефективність системи на тестовому наборі даних.
Container Number Recognition System Using Web Camera Installed on Mobile Wheeled Robot
Keywords: система розпізнавання; мобільний колісний робот; веб-камера; сервер