Часовий аспект організації особистісно-орієнтованої бази знань - Саліков, Р. П. (My University, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи є розгляд можливостей побудови та подальшого використання бази знань, зручної для особистісних потреб та конструктивної (конкретно-змістовної) для застосування у подальшій професійній діяльності. Зроблено аналіз процесів та виявлення методів, пов’язаних з генерацією, зберіганням та обробкою знань. У плані подальшого творчого і продуктивного використання знань, що генеруються і накопичуються, перспективна сукупність прийомів Zettelkasten, активно вивчається і розвивається зараз у численних варіантах в інтернет-спільноті. Розглянуті в плані зручності та перспективності використання різні варіанти програмних продуктів. Сформульовані пріоритети, яким доцільно слідувати за виборі конкретних програмних продуктів.
Time Aspect of Personality-Oriented Knowledge Base Organization
Keywords: база знань; Obsidian; Zettelkasten; обробка знань; інтелект; мудрість