Дослiдження методiв розгортання веб-додаткiв у приватних хмарах - Пержановський, М. А. (My University, 2019)
Метою роботи є аналіз існуючих традиційних та автоматизованих методів, інструментів та підходів до розгортання веб-додатків у приватних хмарах. Результатом роботи є прототип інтерфейсу системи з швидкого та зручного розгортання веб-додатків, який надав би користувачу можливість повністю контролювати процес через графічний інтерфейс
Keywords: приватні хмари; діджиталізація; wordpress