Проектування та створення NAS в умовах розумного будинку на базі одноплатного комп’ютера Raspberry Pi 4 - Чорний, Р. В. (My University, 2023)
Предмет дослідження - концепція мережевих сховищ; огляд можливостей та недоліки NAS; огляд можливостей Raspberry Pi в рамках розумного будинку; проектувати локальний NAS. Об'єкт дослідження – NAS в умовах розумного будинку на базі одноплатного комп’ютера Raspberry Pi 4. Мета кваліфікацйної роботи – розробка мережевого сховища NAS в умовах розумного будинку на базі одноплатного комп'ютера Raspberry PI 4.
Keywords: концепція мережевих сховищ; розумний будинок