Розробка методу ідентифікації деталей для процесу сортування на базі комп’ютерного зору - Калашников, М. Ю. (My University, 2020)
Метою дослідження є розробка моделі та методу ідентифікації деталей на базі коп’ютерного зору для впровадження на конвеєрно виробничу лінію Методи дослідження – математичні моделі та методи розроблені на базі моделі, параметрична модель.
Keywords: сортування деталей; ідентифікація деталей; комп`ютерний зір