Використання соціальних мереж як елемент ефективного функціонування університетської бібліотеки - Жидкова, О. О. (My University, 2018)
Розглядається питання представництва бібліотек у соціальних мережах, а також види діяльності, які можуть бути використані університетьскими бібліотеками для утримання своєї позиції в інформаційно-комунікативному просторі
Keywords: інформаційно-комунікативний простір; соціальні мережі; університетська бібліотека; інформаційні ресурси