Сервіс-орієнтована модель персоналізованого навчання з використанням агентних технологій - Лєсна, Н. С.; Келеберда, І. М.; Шрестха, С. М.; Кирпусь, Ю. А. (ХНУРЭ, 2010)
Описано та проаналізовано побудову сервіс-орієнтованої моделі персоналізованого навчання з використанням агентних технологій. Основною функцією моделі є обробка та доставка потрібної користувачеві інформації.
Keywords: програмний агент; веб-сервіс; мультиагентні системи; jade; xml