Організація довіренного середовища виконання з використанням QEMU та Trust Domain Extensions від Intel - Шулік, П. В.; Федюшин, О. І. (ХНУРЕ, 2025)
Метою даного дослідження є розгляд одного із підходів інтеграції OPTEE фреймворка з Intel-X86 платформами із використанням технологій віртуалізації. Предметом дослідження є програмні засоби інтеграції OP-TEE фреймворка с Intel-X86 з використанням QEMU/KVM
Keywords: OPTEE фреймворк