Моделювання бізнес-процесів з використанням темпоральних залежностей журналу подій - Чала, О. В.; Богатов, Є. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Широке використання процесного підходу до управління орєінтовано на задовольнення ринкових вимог щодо швидкої адаптації діяльності підприємства до технологічних змін у процесах виробництва, масштабування виробництва з мінімальним впливом на процеси підприємства, а також постійного удосконалення діяльності з урахуванням змін у вимогах користувачів.
Keywords: масштабування виробництва; вимоги користувачів