Розробка бота погодного інформера в Telegram - Саранча, Д. А. (My University, 2025)
Об’єктом роботи є створення телеграм-бота для надання прогнозу погоди користувачам. Метою роботи є розробка зручного, функціонального та мультимовного бота, який дозволяє отримувати актуальну інформацію про погоду в будь-якому місті світу, переглядати термальні карти та налаштовувати персоналізовані сповіщення. Додаткові функції, такі як голосові повідомлення з прогнозом, поради щодо вибору одягу залежно від погоди, порівняння погодних умов між містами, а також можливість отримувати щоденні сповіщення чи попередження про дощ, були реалізовані для підвищення унікальності та корисності бота. Бот орієнтований на широку аудиторію користувачів та підтримує дві мови: українську та англійську.
Keywords: погода; прогноз погоди; telegram-бот