Оцінка якості широкоформатного друку - Гавриш, Є. В.; Григор'єв, О. В.; Чеботарьова, І. Б. (ХНУРЕ, 2020)
В даній роботі розглянуті основні сучасні технології широкоформатного друку. Виявлені основні критерії якості, які можливо використовувати для оцінки якості даного виду друку. Проаналізовано принцип дії та чорнила, що використовуються для сольвентного та ультрафіолетового друку.
Keywords: оцінка якості; друк