Синтез та аналіз оптимальних виявлювачів сигналів запиту у літакових відповідачах систем радіолокаційного опiзнавання - Бакуменко, Б. В.; Булай, А. М.; Обод, І. І. (My University, 2006)
Приводится синтез оптимальних виявлювачів і порівняльний аналіз якості виявлення сигналів запиту у літакових відповідачах систем радіолокаційного опізнавання.
Keywords: сигнал запиту; літаковий відповідач; система радіолокаційного опiзнавання