Дистанційно керована мобільна платформа з функцією відеомоніторингу - Машталяр, С. В. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка, моделювання та проєктування дистанційно керованої мобільної платформи з можливостю відеомоніторингу. У ході виконання кваліфікаційної роботи було змодельовано та сконструйовано платформу, керувати якою можна з будь-якого пристрою, підключеного до тієї ж мережі WI-FI, що і сама платформа. За діями платформи можливо спостерігати через відеокамеру з інтерфейсом, за допомогою якого і відбувається процес керування.
Keywords: дистанційне керування; керована мобільна платформа; відеомоніторинг