Споживчі переваги як об'єкт нейромаркетингових досліджень - Соколова, Л. В.; Зінченко, М. Е. (ХНУРЕ, 2020)
В сучасних умовах активізації маркетингових досліджень та розвитку національної і регіональних економік актуалізується питання щодо визначення споживчих переваг на товарних ринках збуту. У статті приділено увагу вивченню споживчих переваг як об’єкта маркетингових досліджень з використанням сучасного інструментарію нейромаркетингу. Розглянуто суть поняття споживчих переваг з точки зору економічного та соціально-психологічного підходів. Приведено класифікацію наукових підходів до визначення суті поняття «споживчі переваги».
Keywords: споживчі переваги; маркетингові дослідження; нейромаркетинг