Актуальні проблеми економічної підготовки фахівців - Соколова, Л. В.; Гриньова, В. М. (Гуманітарна Академія, 1995)
У статті розлядаються актуальні проблеми економічної підготовки фахівців в умовах реформування економіки України. Визначено основні соціальні функції економічного факультету Академії, провідні принципи функціонування академії. Запропоновано концепцію підготовки фахівців з фінансів і кредиту та бізнесу і підприємництва, яка базується на розробці стратегічних та тактичних задань, використанні нових форм і методів організації навчального процесу, а також підвищенні рівня підготовки фахівців та забезпеченні її безперервності.
Keywords: економічна підготовка; фахівці