Пропускна здатність мобільних систем телекомунікацій - Свид, І. В.; Мальцев, О. С. (Системи обробки інформації, 2016)
У статті отримані вирази для оцінки пропускної здатності мобільних систем телекомунікацій при використанні технологій просторово-множинного доступу. Показано, що пропускна здатність мобільних систем телекомунікацій при використанні технологій просторово-множинного доступу значно збільшена за рахунок як одночасного обслуговування декількох користувачів, так і з вибором їх оптимальної кількості.
Keywords: інфокомунікаційні системи; інфокомунікаційні системи пропускна здатність; технології просторового доступу