Автоматична система контролю рухомості контингенту у Вищому Навчальному Закладі - Бондаренко, Д. Р. (My University, 2020)
З розвитком цифрових технологій, підвищенням якості фотоприймачів та зростанням обчислювальної потужності, до систем охорони висувають все нові вимоги. Системи обробки зображень в охоронній системі відстежує пересування персоналу, клієнтів та ймовірного пошуку злочинця. На приклад алгоритм yitu-000 у Шанхаї, Китай, за перші 3 місяця допоміг упіймати 567 злодіїв, або на фестивалі у Циндао з систему розпізнання по обличчю допомогло затримати 22 розшукуваних
Keywords: фотоприймач; обробка зображень