Дослідження методів оцінювання якості програмного забезпечення для страхових компаній - Лісоіван, Т. Б. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження – процеси оцінки якості програмного забезпечення в страхових компаніях. Предмет дослідження – методи оцінки якості програмного забезпечення в контексті страхових компаній. Метою дослідження є аналіз методів оцінювання якості програмного забезпечення та вибір оптимальних підходів для їх застосування у страхових компаніях. Основна увага в роботі приділяється виявленню та аналізу критеріїв якості, які є найбільш релевантними для страхових компаній. Дослідження також включає аналіз сучасних методів та інструментів оцінювання якості, що можуть бути адаптовані для потреб страхового сектору. Результати дослідження вносять важливий вклад у практику оцінювання якості програмного забезпечення у страхових компаніях, пропонуючи рекомендації щодо вибору та впровадження найбільш ефективних методів та практик. Ця робота може служити цінним джерелом для страхових компаній, які прагнуть оптимізувати якість своїх програмних продуктів та послуг, забезпечуючи високий рівень задоволення клієнтів та оперативної ефективності.
Keywords: методи тестування; страхова компанія; оцінювання якості програмного забезпечення