Соколова, Л. В.Каретнікова, В. С.2019-02-202019-02-202014Соколова Л.В. Особливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирової галузі в умовах конкурентного середовища / Л.В. Соколова, В.С. Каретнікова // Вісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». – Харків : НТУ «ХПІ», 2014. – № 64 (1106). – С. 124–129.2079-0767http://archive.kpi.kharkov.ua/View/49789/http://openarchive.nure.ua/handle/document/7882В даній статті проведено аналіз інноваційної діяльності підприємств олійно-жирового комплексу. Розглянуто пріоритетні інноваційні напрямки в олійно-жировому виробництві, які зможуть значно підвищити ефективність суб’єктів господарської діяльності та забезпечити конкурентоспроможність олійно-жирової продукції на вітчизняному та світовому ринках.ukінноваційні технологіїінноваційна сприйнятливістьконкурентоспроможність продукціїолійно-жирова галузьОсобливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирового комплексу в умовах конкурентного середовищаFeatures of innovation in enterprises of fat and oil complex in a competitive environmentArticle