Ігровий програмний застосунок у жанрі Multiplayer Party Games. Back-end частина, інтеграція AI до системи - Калініченко, О. Ю. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – back-end частина ігрового програмного застосунку у жанрі multiplayer party games. Мета розробки – розробити back-end частину системи для ігрового програмного застосунку у жанрі multiplayer party games та інтегрувати до неї штучний інтелект. Метод рішення – середовище розробки Visual Studio Code, програмна платформа Node.js, фреймворк NestJS, бібліотеки Axios та WebSocket, мова програмування TypeScript. У результаті розробки було створено back-end частину системи та інтегровано штучний інтелект у ігровий програмний застосунок у жанрі multiplayer party games, який містить три міні-гри. У межах кваліфікаційної роботи було розроблено back-end частину системи, яка охоплює логіку двох багатокористувацьких ігор для вечірок наступних жанрів: змагальна вікторина та соціальна дедуктивна гра.
Keywords: багатокористувацькі ігри; ігровий програмний застосунок; фреймворк NestJS