Розробка дизайну веб-сайту компанії «Lumos» - Шульга, Д. М. (My University, 2024)
Предметом розробки кваліфікаційної роботи є розробка дизайну веб сайту компанії Lumos, яка спеціалізується на розробці та продажу технологічних шоломів для велосипедистів. Проект охоплює всі аспекти розробки дизайну, включаючи аналіз цільової аудиторії, вибір програмного забезпечення, проектування інформаційної структури та навігації, розробку модульної сітки, графічний дизайн, створення інтерактивного прототипу і його тестування та економічне обґрунтування проекту. Метою роботи є розробка дизайну, що відповідає сучасним вимогам, враховує специфіку діяльності компанії та сприяє підвищенню її конкурентоспроможності на ринку. В результаті виконання дипломного проекту було створено сучасний і функціональний веб-дизайн для компанії Lumos.
Keywords: модульна сітка; вайрфрейм; графічний дизайн