Тенденції розвитку гіперконвергентних хмарних обчислень для корпоративного сектору - Костромицький, А. І.; Коротіч, А. В. (ФОП Петров В. В., 2021)
Метою доповіді є аналіз розвитку ринку гіперконвергентних хмарних обчислень. Під хмарними обчисленнями розуміється надання користувачеві комп'ютерних ресурсів і потужностей таким чином, що користувач не знає, які комп'ютери обробляють його запити, та під управлінням якої операційної системи це відбувається.
Keywords: хмарні обчислення; гіперконвергентний; публічні хмари