Застосування компонентного аналізу до класифікації країн Європейського Союзу за деякими соціальними показниками - Гибкіна, Н. В.; Сидоров, М. В.; Стороженко, О. В. (My University, 2019)
В роботі розглядається можливість застосування методу компонентного аналізу до класифікації країн Європейського Союзу за деякими соціальними показниками
Keywords: компонентний аналіз; метод головних компонент; ковариаційна матриця; кореляційна матриця