Дослідження впливу дощу на канал зв'язку міліметрового діапазону - Столовий, І. В. (My University, 2020)
В атестаційній роботі проведені огляд та аналіз різних методів розрахунку готовності каналу зв’язку міліметрового діапазону та розповсюдження радіохвиль в атмосфері Побудована кумулятивна функція аслаблення радіохвиль в атмосфері і проведено її аналіз
Keywords: міліметровий діапазон; атмосферне поглинання; лінія зв’язку; кумулятивне розподілення