Дослідження методів прийняття рішень для підтримки організації мотивації в системі мотивації дітей - Федоренко, А. М. (My University, 2019)
Метою роботи є підвищення підтримки мотивації дітей в програмній системі мотивування дітей. Методи розробки базуються на таких технологіях, як Android SDK, Java, Spring, Retrofit, Maven, MySQL. В результаті роботи було досліджено методи теорії прийняття рішень у напрямку їх використання для підтримки мотивації дітей і програмно реалізовано систему мотивування дітей, яка представляє собою мобільний додаток для операційної системи Android.
Keywords: android; json; retrofit; spring; метод прийняття рішення; мотивація дітей