Архітектурне проєктування високонавантажених API для мобільних застосунків з електронної комерції - Бондарчук, М. О. (My University, 2024)
Мета роботи – розроблення прототипу, які реалізують описані архітектурні рішення зв’язані з високонавантаженим API. У процесі роботи було спроєктовано архітектуру, описано і задокументовано принципи роботи та головні компоненти для реалізації. Представлено архітектуру високонавантаженого API для мобільних застосунків. На базі аналізу та документації було реалізовано прототип продуктового каталогу. Робота має практичне значення і може бути використання для розробки власного API з eCommerce сфери і не тільки.
Keywords: API; продуктовий каталог; e-commerce