Транспортування сигнальних повідомлень SS#7 в мережі NGN з використанням технології SIGTRAN - Колтун, Ю. М.; Соболь, В. Л. (ФОП Петров В. В., 2020)
У збірнику подано тези доповідей восьмої міжнародної науково-технічної конференції “Проблеми інформатизації”. Розглянуті питання за такими напрямами: інформатизація навчального процесу; безпека функціонування, застосування та експлуатація телекомунікаційних систем та мереж; комп’ютерні методи і засоби інформаційних технологій та управління; методи швидкої та достовірної обробки даних в комп’ютерних системах та мережах; сучасні інформаційновимірювальні системи; цивільна безпека (інформаційна підтримка).
Keywords: система SS#7; сигнальне повідомлення; мережі NGN; SIGTRAN