Конструкції та технології виготовлення динамічних ортезів на гомілковостопний суглоб-стопу для осіб з наслідками неврологічних захворювань - Бруханський В. О. (My University, 2022)
Магістерська кваліфікаційна робота складається з 4-х розділів: аналітичного огляду принципів та підходів виготовленя ортезів на гомілковостопний суглоб-стопу з покращеними динамічними властивостями (DAFO), медичних аспектів роботи – загально-клінічної характеристики осіб з наслідками неврологічних захворювань та методів обстеження, розробки структурної схеми та медико-технічних вимог до системи для виготовлення ортезів на гомілковостопний суглоб-стопу з покращеними динамічними властивостями (DAFO), створення та вивчення конструкцій і технологій виготовлення ортезів на гомілковостопний суглоб-стопу з покращеними динамічними властивостями (DAFO)
Keywords: ПРОТОТИПУВАННЯ, ОРТЕЗ, СУГЛОБ-СТОПА, БІОМЕХАНІКА, ОРТЕЗУВАННЯ