Захист електронного документообігу - Ляшенко, Г. Є.; Копиця, А. А. (ФОП Петров В. В., 2021)
Метою дослідження є аналіз методів рішення питань довіри при використанні електронних документів та забезпечення рівня безпеки.
Keywords: єелектронні довірчі послуги; обліковий запис; документообіг; користувач