Дослідження методологій розробки ПЗ щодо проблем комунікації під час проєктування архітектури ПЗ - Шевченко, Б. М. (My University, 2023)
Мета цього дослідження полягає в тому, щоб визначити, які інструменти з їх характеристиками існують для пом’якшення проблем комунікації в сучасній розробці програмного забезпечення, а також точні проблеми, які виникають під час проєктування архітектури програмного забезпечення з їх характеристиками та дієвістю. В якості основного методу дослідження використовується систематичний огляд літератури (СОЛ, SLR). У результаті роботи було досліджено область колективної розробки ПЗ, проведено систематичний огляд літератури, згідно з розробленим протоколом, сформульовано наше бачення ідеального інструменту та запропоновано прототип найпростішого інструменту на базі гри «Морський бій».
Keywords: архітектура; розробка ПЗ; проблеми комунікації