Оптимізація 3D-персонажів відповідно до технологічних вимог комп’ютерних ігор - Дзеніс, Є.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2026)
Оптимізація 3D-персонажів відповідно до технологічних вимог комп’ютерних ігор є невід’ємною частиною процесу створення ігрового контенту, що безпосередньо впливає на продуктивність рушіїв та якість візуалізації в реальному часі.
Keywords: 3D-персонаж; створення ігрового контенту