До перспектив правового регулювання інтернет-правовідносин: господарсько-правовий аспект - Єфремова, К. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2015)
У статті авторка розглядає питання необхідності правового регулювання відносин, які виникають, існують і припиняються за допомогою мережі Інтернет. Піднімаються питання можливості їх саморегулювання та необхідності поєднання з ефективними засобами державної політики у сфері інформаційної безпеки через виявлення правової природи таких відносин та їх структури. // In the article the author considers the need for legal regulation of relations that arise exist and stop using the Internet. The question of the possibility of their self-regulation and the need to combine with the effective means of state policy in the field of information security due to the identification of the legal nature of such relations and their structure are raised.
Keywords: інтернет-відносини; правове регулювання; суб’єкти відносин; контент; інформаційна безпека; internet relations; legal regulation; subjects of relations; content; information security