Містичний світогляд Г. С. Сковороди - Хамінова, О. О. (ХНУРЕ, 2022)
Розглянута тема життєвих поглядів Григорія Сковороди на щастя, працю та життя.
Keywords: містичний світогляд; тема життєвих поглядів