Поліноміальна ермітова інтерполяція функцій 2-х змінних у вузлах перетину системи прямих - Литвин, О. О. (ХНУРЭ, 2014)
Досліджуються апроксимативні властивості інтерполяції функцій 2-х змінних та їх часткових похідних першого порядку в точках перетину системи M непаралельних прямих, ніякі три з яких не перетинаються в одній точці
Keywords: поліноміальна інтерполяція; базисні поліноми інтерполяції