Автоматизований модуль управління виготовленням фотошаблонів - Жгунова, А.Є. (ХНУРЕ, 2018)
Важливим елементом в автоматизованому виробництві технологічного процесу виготовлення друкованих плат є процес створення фотошаблонів. У масштабах промислового виробництва друкованих плат, для збільшення продуктивності їх виробництва використовують автоматизовані системи управління. Однією з таких систем є Trace Mode 6.0, яка буде використана в даному дослідженні з метою аналізу моделювання процесу виготовлення фотошаблонів для контролю і моніторингу процесу.
Keywords: фотошаблони; друковані плати; Trace Mode 6.0; автоматизовані системи управління