Створення експертних систем за допомогою сервіс-орієнтованого підходу - Кварацхелія, Т. В. (My University, 2021)
Мета кваліфікаційної роботи: реалізувати сервіс для створення та використання експертних систем за допомогою хмарних технологій, та розмістити йго в інфраструктуру одного з хмарних провайдерів. Методи дослідження: вивчення документації та літературних джерел з галузі хмарних технологій та експертних систем. Узагальнення отриманих відомостей. Теоретичний аналіз та синтез. Результати: сервіс, реалізований за допомогою передових технологій, що дозволяє створювати та використовувати експертні системи у хмарній інфраструктурі.
Keywords: експертна система; cloud computing; сервіс-орієнтований підхід; PAAS; SAAS