Розробка компонентів інформаційної системи обліку електронних петицій міської ради - Ігошин, Д. В.; Решетнік, В. М. (ФОП Петров В.В., 2022)
У доповіді розглядаються питання проектування та реалізації елементів такої інформаційної системи з використанням сучасних засобів розробки.
Keywords: облік електронних петицій