Фреймворк для розробки та виконання BDD тестів - Безсмертний, О. П.; Голян, Н. В. (My University, 2021)
У роботы представлено фреймворк для тестування програмних засобів із візуальним користувацьким інтерфейсом.
Keywords: BDD; автоматизація тестування