Дослідження методів конфігурування структури рекламних послуг у Internet-проєктах - Ковальов, Д. А. (My University, 2020)
Метою роботи є дослідження методів конфігурування структури рекламних послуг у Internet-проєкті, які дозволили б зменшити витрати на проведення маркетингових заходів та рекламних компаній окремого Internet- проекту без значного зменшення ефективності цих заходів та кампаній.
Keywords: анкета; експертне оцінювання; конфігурування; маркетинг; цілочисельне лінійне програмування; internet-проєкт