Розв’язання задачі Пуассона в прямокутній області методом НІДР (зведення до системи нелінійних інтегро-диференціальних рівнянь) - Семикіна, А. А. (My University, 2020)
Атестаційна робота присвячена дослідженню методу НІДР, знаходження точних оцінок наближення диференційовних функцій, знаходження сталих для розрахунку наближеного розв’язку задачі Пуассона, обґрунтування методу НІДР для випадку кручення стержня прямокутної форми в перерізі, що зво-диться до нелінійної інтерлінації, системи нелінійних інтегро-диференціальних рівнянь, розробка алгоритмів розв'язання крайових задач методом НІДР у випа-дку прямокутної області дослідження, надання результатів обчислення, порів-няно з точним розв’язком задачі Пуассона
Keywords: метод НІДР; задача Пуассона; крайові умови; задача Діріхле; система нелінійних інтегро-диференціальних рівнянь