Поєднання технологій фотографії та цифрового малюнку для створення дизайнерського арт-проекту «ЛІХТАРИКИ» - Середа, Г. В.; Якименко, В. В. (ХНУРЕ, 2022)
В рамках роботи у ХНУ імені Каразіна В.Н. створено арт-проєкт «Ліхтарики», призначений популяризувати і сприяти відновленню будівель університету. Ми мали на меті донести таку ідею через поєднання технологій фотографії і малюнка разом.
Keywords: малюнок; фотографія