Концептуалізація правового режиму трудоправової відповідальності - Пузанова, В. В. (НУБіП України, 2018)
У доповіді вперше концептуалізується трудоправова відповідальність.
Концептуализация правового режима трудоправовой ответственности
Keywords: комплексність правового режиму; трудовий правовий режим; спеціальний правовий режим; правовой режим; трудоправовой режим; трудоправовий режим; трудо-правовой режим; трудо-правовий режим; правовий режим; відповідальність; ответственность; правовой режим ответственности