Т. 4 : Конференція "Перспективи розвитку інфокомунікацій та інформаційно-вимірювальних технологій" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2019)
Для науковців, викладачів, практичних працівників, студентів, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією проблематикою. Видання підготовлено факультетом інфокомунікацій Харківського національного університету радіоелектроніки
Keywords: інформаційно-вимірювальні технології; інфокомунікації