Методи верифікації темпоральних властивостей цифрових автоматів - Пшеничний, К. Ю.; Хаханова, Г. В. (ХНУРЭ, 2019)
Відомо, що пристрої логічного управління, побудовані на основі автоматного шаблону,функціонують в автоматному часі. Автоматним часом є дискретні відрізки часу, за які автомат переходить з одного стану в інший. Тривалість автоматного такту, як правило, визначається частотою синхросигналу.
Keywords: системи керування реального часу; середовище моделювання; класичний підхід верифікації; синхросигнал