Методи оптимізації календарного планування поліграфічного підприємства - Король, А. Л.; Манаков, В. П. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2025)
Сучасне поліграфічне виробництво характеризується складністю використовуваної технологічної бази, великою різноманітністю характеристик продукції, що виробляється, і значним набором базових технологічних операцій. Це викликає необхідність розробки та запровадження ефективних методів планування виробничих процесів. Ця робота присвячена дослідженню методів оптимізації технологічного процесу календарного планування поліграфічного виробництва.
Keywords: поліграфічне виробництво; планування виробничих процесів