Методология проведения лабораторных работ по вопросам охраны труда - Пронюк, Г. В.; Дзюндзюк, Б. В. (НТУ «ХПІ», 2008)
В даній статті обговорюються питання інженерної педагогіки. Робота присвячена практиці передачі інженерних знань, аналізується досвід проведення лабораторного практикуму з курсу «Охорона праці», описуються основні методологічні прийоми
Keywords: охрана труда; лабораторные работы